Братът на издирвания Емил Боев - Мартин Боев отправи апел към перничани, да разпространят

...
Братът на издирвания Емил Боев - Мартин Боев отправи апел към перничани, да разпространят
Коментари Харесай

Братът на издирвания Емил Боев разпространи карта с предполагаемия му маршрут


Братът на търсения Емил Боев - Мартин Боев отправи зов към перничани, да разпространят картата с хипотетичните следи на изчезналия преди дни Емил Боев.

Седмица към този момент няма диря от 25-годишния Емил Боев, който изчезна по време на фестивала " Сурва " в Перник. 

Ето какво написа още Мартин Боев във фейсбук:

" Здравейте,

Имам най-логичния маршрут къде Емил е ходил през нощта петък против събота досега, в който се вижда на камерите на фермата в гората - апелирам пернинчани за подпомагане и разгласяване на този маршрут, което доста ще улесни връзката ни с хора по него - ще го огледаме хубаво просто тъй като нямаме друга диря сега, а вариантите стартират да привършват.

Сърдечно благодаря на всички пернинчани които ни пуснаха по дворове с цел да огледаме дали Емил не е някъде заврян, по всички блокове с цел да забележим дали не е някъде в мазе - времето е сериозно, а помощта в действителност значима и ние я оценяваме изцяло ".

Емил Боев е разгласен за общодържавно търсене. Мъжът е висок към 180 см, с кестенява коса, брада и мустаци. В деня на изгубването си той е бил облечен с камуфлажно яке и мрачен панталон. Столичанинът е пристигнал в Перник в петък поради Международния фестивал на маскарадните игри " Сурва ". След това следите му се губят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР